E-BELEDİYE

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞU İLE BİRLİKTE TÜRK KADINI ÇAĞDAŞ VE KADINLARININ SAHİP OLDUĞU KAZANIMLARI ELDE ETMİŞ MODERN TÜRKİYE'NİN KURULMASINDAÖNEMLİ MİSYON ÜSTLENMİŞ TÜRK KADINI EĞİTİMDEN SAĞLIĞA YASAMA YÜRÜTME VE YARGIDAN İŞ DÜNYASINA KADAR HER ALANDA ÜSTLENDİĞİ GÖREVLERİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRMİŞ MODERN TÜRKİYEN'NİN SİMGESİ VE CUMHURİYETİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATI KADINLARIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYOR.SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.

RECEP ORDU

YENİMUHACİR BELEDİYE BAŞKANI